Astazi inauguram o categorie noua “Nunti tematice“. 🙂

Dupa cum v-am spus intr-un post anterior,  Adra White promoveaza ideea nuntilor tematice.

De ce?

Pentru ca nuntile deosebite si fara stress,  sunt acelea la care s-a planuit dinainte totul, pana in cel mai mic detaliu.  Atunci cand toate elementele de decor:  invitatii, marturii, lumini,  flori, tinuta mirilor etc.  se imbina armonios, nunta va deveni o seara magica atat pentru invitati cat si pentru miri.

Cum alegem tema?

Tematica unei nunti poate fi foarte variata. Ea ar trebui sa reprezinte mirii, sa fie ceva care le place lor foarte mult. De exemplu puteti sa va planuiti nunta in jurul unei culori : rosu, glaben, verde, albastru etc;  sau in jurul unei culturi : stil indian, stil englezesc, stil frantuzesc, stil italian etc;  sau legat de un anotimp : vara, iarna, primavara, toamna; sau de un film care v-a marcat ; sau de o perioada de timp: anii 20, anii 60, anii 90 ; sau  sau in jurul oricarui lucru frumos care va inspira.

Colaj inspirational:

Nunta iarna

Pentru a transmite ideile si viziunea voastra agentiei/ persoanei care va  organiza nunta, cel mai usor ar fi sa creati un colaj inspirational. Acesta va va ajuta mai tarziu sa alegeti paleta de culori pentru nunta, tema ei, idei de decoratiuni, si multe mici detalii. De asemenea, va va ajuta sa economisiti bani si sa nu cumparati lucruri care vi se par dragute, dar care nu se vor potrivi in tema nuntii dvs.

Pentru a creea acest colaj,  cel mai simplu este sa va creati un folder in calculator, si in timp ce navigati pe internet, daca gasiti o imagine care surprinde cum v-ar placea sa arate nunta dvs,  o salvati  in acel fisier.  Puteti folosi orice fel de poze: din reviste, de pe internet, poze  personale, desene etc. singura conditie este ca acestea sa surprinda  cum va visati dvs nunta. Dupa ce ati adunat macar 30 de imagini si idei, puteti sa incepeti sa alcatuiti colajul.

Tema colajului din imaginea de mai sus este “nunta iarna“.

Va invit sa creati si dvs colaje cu elemente care va inspira si sa mi le trimiteti pe e-mail.

Cele mai frumoase colaje vor fi publicate aici!

O zi frumoasa!

AW

p.s. Imaginile din colaj sunt preluate de la Vanity Fair, Marthastewart.com, christmas-home-decoration.blogspot.com.