Buna dimineata!

Astazi vreau sa va anunt, daca nu stiati deja, ca incepand de maine incepe pe canalul Discovery Travel and Living,  un serial despre  Buddy Valastro si cofetaria lui : “Carlo’s Bakery” din Hoboken, New Jersey, SUA.

El este renumit pentru torturile sale speciale si pentru modul in care isi conduce afacerea de familie.

 

 

Veti putea vedea saptamana de saptamana, sambata seara,  cum lucreaza “regele cofetarilor”, asa cum este numit el, alaturi de numeroasa lui familie.  Cred ca va fi o emisiune interesanta, unde vom vedea multe idei de torturi pentru nunta si dedesubturi ale meseriei.

Pe site-ul oficial al cofetariei “Carlos’s Bakery”  de aici, sunt o multime de modele de torturi pentru nunta foarte frumoase.

 

 

 

 

 

 

Mai jos este un filmulet cu modul in care decurge o intalnire cu acest maestru cofetar.

El isi sfatuieste miresele sa ii aduca poze cu parti din torturi care le plac,  sau invitatiile de la nunta, pentru ca modelul de pe tort sa imite cel de pe invitatie,  sau sa aduca o poza cu rochia, pentru a imita dantela de pe ea.. sau orice detaliu care l-ar putea ajuta sa integreze tortul perfect in nunta,  promovand conceptul de Nunta Tematica 🙂

Buddy Valastro spune ca “pot face orice fel de tort : de la 5$ pana la 5000$” ,  iar un pret mediu este de 6$ /persoana. De asemenea, ei livreaza de la 25 la 40 de torturi pe weekend.

 

 

Daca as trai in America, sigur as vrea sa-mi fac tortul la el.

 

O zi frumoasa!

AW