Buna ziua!

Pentru postul de astazi avem poze de o nunta tematica rustica in culori tomnatice.

Sincer vorbind, cand am pornit planificarea  acestei nunti am crezut ca va fi  “usor”. Am discutat in linii mari cu mireasa, legat de  tema nuntii, am vizualizat impreuna aranjamentele, mesele etc. Mai apoi, cand am vazut ca incet incet stivuim in depozit 2-3 feluri de panza de iuta, 2-3 feluri de sfoara, stuf si papura, spice, bete si etamina, mi-am dat seama ca m-am cam inselat. 😀

Acum cred ca este mult mai usor sa faci ceva ce deja ai mai facut si ca este mult mai greu sa creezi ceva cu totul nou. DAR provocarea si  satisfactiile echipei sunt mai mari atunci cand reusesti unde altii nici nu au vrut sa incerce .

 

Proiect: nunta rustica

In compozitia acestei nunti am avut :   floarea soarelui [multe bucati ! ],  spice de grau, bostani, flori de camp, stergare traditionale, panza de iuta,  sfoara,  stuf,  papura,  numere de masa din lemn,  siraguri de ardei, usturoi, ceapa  si lista poate continua.

Am pornit de la multe multe galeti cu floarea soarelui:

Am scobit toti bostanii si am facut in ei aranjamentele pe care le-am pus pe mese:

Am legat la fiecare scaun o plasa cu o floarea soarelui intr-un saculet din iuta:

Am pus stergare, siraguri de usturoi si ardei, stuf si papura pe stalpii din colturi:

 

Asa arata o masa pentru  invitati in forma finala:

 

Masa de prezidiu :

 

Aranjamentul pentru masa de prezidiu care a continut floarea soarelui, gypsofila, gerbera, limonium, crizanteme [3 variatiuni], alstromelia, gentiana, ruscus, chicco, spice de grau, costa rica, bete decorative :

 

 

La intrare am pus stalpisori decorati cu stuf, papura, spice de grau, floarea soarelui si cu faclii in varf:

 

Un detaliu de pe mese:  numerele de masa din lemn

 

 

O zi frumoasa!

AW