Buna dimineata!

Dupa cum v-am promis zilele trecute, astazi va voi arata catalogul de prezentare pentru lumanarelele noastre.  L-am facut lila cu cateva ornamente albe si mov.  Imaginile sunt destul de micute, dar puteti da click pe ele ca sa le mariti pentru detalii.

Tin sa mentionez ca noi suntem distribuitori unici ai fabricii Flory Plant,  in Iasi si  ca putem negocia  preturile  pentru  comenzi mari si  engross.

Legat de lumanari, toate contin parafina, fitil din bumbac si unele pot avea si  coloranti care sunt  non toxici. Daca urmam pasii realizarii uneia dintre ele, vom vedea ca dupa ce este turnata in forma, apoi racita si scoasa, fiecare lumanare  este pictata  manual cu rabdare, in aceste culori vii si frumoase.

Paleta de dimensiuni este larga, de la cele mai mici lumanari de 5 cm pana la cele mai lungi, de cununie, de 123 cm. Se pot realiza la comanda aproape orice fel de model si in orice  dimensiuni.

Fiecare din imaginile de mai jos reprezinta cate 1 pagina din catalog. De exemplu prima imagine reprezinta  coperta de inceput si ultima este  coperta de final, exact cum au fost printate. Fiecare lumanare are atribuit un cod din cifre si litere pentru o identificare mai usoara. De  asemenea, la fiecare produs este mentionata dimensiunea aproximativa, eventual diametru si alte detalii.

  


Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati: adrawhite1 at yahoo.com

O zi frumoasa!

AW