Buna dimineata!

Va anunt cu mandrie ca blogul a avut un nou varf de vizualizari : 348 de vizite unice, atins Luni 29 Noiembrie 2010. 😀

Multumesc cititorilor fideli ai  blogului si celor care au ajuns intamplator aici, le-a placut ce au vazut si au mai ramas putin.

Nu cred ca cei care fac spam mai si citesc efectiv posturile noastre, dar totusi incerc in acest post sa le adresez si lor cateva cuvinte:

Daca doriti sa  va faceti reclama pe blog, nu mai postati comentarii care nu sunt la subiect pentru ca nu vor fi acceptate. Mai ales daca domeniul dvs de activitate nu are nici cea mai mica tangenta cu nici un  fel de eveniment special [ ma refer la domnii cu tevi, creme, instalatii].  Ma puteti contacta personal si discutam o varianta de colaborare  cu beneficii pentru ambele parti.

O alta observatie ar fi ca,  din pacate, iarna nu se mai fac atat de multe nunti, deci si poze de la evenimente de acest gen organizate de Adra White vor fi evident mai putine. Vom incerca sa compensam cu idei de marturii, modele de invitatii, decoratiuni, idei de cadouri pentru Craciun si alte surprize. Oricum, nu plecam nicaieri!

Cum tot vin Sarbatorile,  ma gandeam ca  daca v-ar  placea sa scriu un post pe o tema anume [eg. o recomandare legat de o problema de organizare sau un sfat cu privire la organizarea unui eveniment], despre care nu am mai scris, va rog  dati-mi un e-mail si va voi indeplini dorinta.:)

Promit sa pregatesc si niste cadouri pentru cititorii blogului cu ocazia Craciunului, dar deocamdata nu dau mai multe detalii.

 

Cam atat pentru astazi. Va urez o zi frumoasa si calduroasa!

AW