Buna dimineata!

Astazi am o veste super de impartit cu voi, Adra White apare astazi in ziarul Gandul, la sectiunea reportaj! 😀

Impresionata de nuntile noastre tematice, mai ales de acest articol, un redactor de la ziar m-a sunat si mi-a luat un interviu la telefon.

A adunat ce i-am spus eu cu ce a mai gasit ea prin tara legat de nuntile tematice si a iesit un articol deosebit. A facut si un colaj de poze, printre care este si poza noastra cu scaunele decorate cu floarea soarelui.

Articolul complet il puteti vedea in ziarul Gandul de astazi, sau on-line aici. Eu nu ma pot abtine sa nu pun aici exact partea in care s-a referit la Adra White:

 

“La Iaşi, Adriana a organizat o nuntă rustică şi una exotică. “La cea rustică, mirii erau români care locuiau în străinătate şi cred că le-a fost dor de ţară. Am folosit dovleci scobiţi în loc de vaze cu flori, ştergare, şiraguri de ardei, ceapă, usturoi şi am legat la fiecare scaun o plasă cu o floarea-soarelui într-un săculeţ din iută. Nunta s-a ţinut pe o terasă, au venit 100 de oameni, iar toate decoraţiile, deci tema rustică, i-au costat pe miri 2.500 de lei”, ne mai spune ea.

Pe blogul său a descris cum a realizat evenimentul: “Când am pornit planificarea,am crezut că va fi uşor. Am discutat în linii mari cu mireasa, am vizualizat împreună aranjamentele şi mesele. Mai apoi, când am văzut că încet, încet stivuim în depozit două, trei feluri de pânză de iută, sfoară, stuf şi papură, spice, beţe şi etamină, mi-am dat seama că m-am cam înşelat (…). Am avut floarea-soarelui(multe bucăţi), spice de grâu, bostani, flori de câmp, ştergare tradiţionale, numere de masă din lemn şi lista poate continua”.

Nunta exotică, tot cam atât la preţ, au cerut-o doi tineri actori care nu aveau chef de trandafiri şi nici de eşarfe la scaune. “Pur şi simplu au spus că ei nu vor o nuntă împopoţonată. Am pornit de la faptul că nu au dorit deloc trandafiri şi aşa am ajuns la frunze de palmier, la tot felul de flori sălbatice şi la aranjamente asimetrice”, mai explică organizatoarea.”ziarul Gandul

 

O zi frumoasa!

AW